Politica de retur

 
Home » Suport clienti » Politica de retur

Garanția banilor înapoi:

Dacă nu sunteți 100% mulțumiți de produsele nostre și calitatea lor, le puteți returna în 14 zile și veți primi toți banii înapoi.

Când ne returnați produsul, trebuie să împliniți următoarele condiții:

  • Când returnați produsul, trebuie să fie în ambalajul original (pentru a verifica produsul, puteți tăia ușor banda ce acoperă și ține închis pachetul);
  • Daca s-a asamblat sau s-a incercat asamblarea, produsul nu mai poate fi returnat.
  • Produsul trebuie să nu fi fost deteriorat de către client.
  • În cazurile în care motivul pentru care doriți să returnați produsul ține de eventuale defecte de fabricație, noi ne asumăm responsabilitatea de a-l înlocui cu unul de calitate înaltă sau de a vă returna toți banii.
  • Produsul trebuie să fie exact ca in momentul primirii (să aibă etichete, pachetul ce îl protejează nu trebuie să fie deteriorat) (acest lucru nu se aplică dacă produsul este returnat din pricina defectelor de fabricație).
  • Produsul returnat trebuie să aibă toate componentele și ambalajele, la fel ca la primire.
  • Noi ne obligăm să facem returnarea banilor în 20 de zile lucrătoarea, cu excepția situațiilor în care specificăm că durează mai mult. Banii vă vor fi trimiși prin transfer bancar către contul oferit de către client. Banii care vi se vor returna vor fi cei plătiți pentru produs, nu pentru serviciile oferite.
  • Nu se pot returna produsele care sunt aduse pe comanda (de la furnizor) la solicitarea clientului. 
Abonare
Newsletter
Ghid de cumpărături: Cum alegi mobila de lemn pentru exterior
BLOG
Mobilierul de exterior confecționat din lemn este o alegere foarte populară printre toți posesorii de curte pentru că este un material durabil, rezistent și care oferă un aspect mai cald decât metalul.
CONTACT
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara:
Luni - Vineri: 10:00-19:00, Sambata: 10:00-14:00
Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2021 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate