Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

Mobilier copii

Un copil este o sursă nesfârșită de magie și poveste. Alege-i un dormitor pe măsura imaginației sale și transformă fiecare zi într-o aventură!

Nuanțe jucăușe de roz și alb, design practic. Oferă-i un dormitor plin de viață și de personalitate copilului tău, apoi privește cum îl va transforma într-un palat!

Setea de aventură poate fi potolită, dar noi preferăm să o încurajăm! Dormitorul Pirate aduce piese de mobilier unice, care transformă orice zi plictisitoare într-o joacă neîncetată.

Fiecare campion de curse are nevoie de un atelier în care să-și planifice următoarea aventură. Comandă-l pe al său!

Atunci când miza e mare și pregătirile sunt pe măsură. Oferă-i locul ideal în care să se antreneze pentru orice cursă și privește-l cum este mereu învingător!

Design elegant, finisaje albe și linii subtile de roz pastel. Îmbină funcționalitatea și stilul, pentru un dormitor de care nu se va plictisi nicicând!

Un dormitor practic este la fel de important precum unul frumos. Oferă-i tot ce are nevoie cu ajutorul colecției Montes White!

Natura și joaca fac întotdeauna o echipă pe cinste! Lasă-i imaginația să zboare liberă, dar oferă-i și funcționalitate cu dormitorul Montes Natural.

Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube