Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

Canapele si coltare premium

Confecționate doar din materiale de cea mai bună calitate, canapelele și colțarele premium răspund tuturor cerințelor tale prin funcționalitate, confort și un design deosebit. 

Dacă îți dorești un living care să fie definit de o eleganță subtilă și rafinament, atunci ai nevoie de oricare dintre produsele din colecția Armani. Confecționate din materiale premium, reușesc să întregească livingul prin design și confort.

Design modern, confort și materiale premium. Fie că ai nevoie de un fotoliu, de o canapea cu recliner sau un colțar încăpător, colecția Gala îți oferă exact ceea ce ai nevoie.

Eleganță modernă și funcționalitate. Puține lucruri își păstrează farmecul odată cu trecerea timpului, dar piesele din colecția Gucci vor trece întotdeauna cu brio testul timpului.

Vechiul și noul nu se împacă mereu cel mai bine. Dar colecția Lora reușește să spargă bariera timpului cu un design modern, dar elegant și clasic. Alege oricare produs din colecție și transformă-ți livingul!

Linii armonioase, culori clasice și un design modern, ușor de integrat. Colecția Mustang se remarcă prin funcționalitate și aspectul elevat.

Livingul este locul care trebuie să te întâmpine mereu cu căldură și confort. Obține-le pe ambele, plus un design modern, cu piesele din colecția Oscar.

Versatile, confortabile și încăpătoare. Piesele de mobilier din colecția Rio sunt o abordare modernă, îmbrăcată într-un design atemporal și inventiv.

Te-ai gândit vreodată că te poți bucura de o canapea sau de un colțar nu doar pentru aspect și confort? Colecția Trend vine cu un design modern și inovator, care încorporează avantajele tehnologiei, prin funcții de care nici nu știai că ai nevoie până acum.

Un design modern, matur și elevat, pentru un living în tendințe. Colecția Maya îți oferă piese de mobilier premium pentru ca tu să te bucuri de livingul pe care ți-l dorești.

Nuanțe de alb cu gri și detalii cu auriu. Colecția Vien este un răspuns în fața eleganței contemporane, prin aspect și funcționalitate.

Bucură-te de toată relaxarea pe care o meriți cu ajutorul colecției Maximo. Definită de un design atemporal, dar și de avantajele tehnologiei de ultimă oră îți va schimba pe veci noțiunea de confort.

Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube