Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

Opt moduri prin care poți aduce vara la tine acasă

Home » Blog » Opt moduri prin care poți aduce vara la tine acasă

 

Imprimeurile florale

 


CANAPEA GUSTO W

 

 

Imprimeurile florale sunt foarte în tendință de ceva timp încoace în designul interior, așa că dacă vrei să le adaugi și în locuința ta, vara este momentul cel mai potrivit pentru a face acest lucru. Alegerile sunt nelimitate. Le poți introduce fie folosind un tapet drept perete de accent în dormitor sau în living, poți achiziționa perne decorative care să aibă un imprimeu floral sau chiar și perdele. Îți va fi foarte ușor să oferi culoare, textură și să aduci natura la tine acasă. Ai grija, totuși, să nu supraaglomerezi încăperea cu prea multe imprimeuri.

 

 

Culoarea cuprului

 


NOPTIERĂ BEHIN

 

 

Anul acesta, cuprul este o culoare extrem de în vogă pentru că reușește să ofere strălucire și eleganță indiferent de stilul în care ai ales să-ți amenajezi locuința. Această culoare inspirată din metal se potrivește foarte bine atât într-o încăpere decorată în stil vintage, cât și într-una decorată în stil modern, industrial. Nu este necesar să îl foloseși pentru pereți dacă nu dorești acest lucru, întrucât există suficiente elemente decorative pe care le poți alege în această nuanță. Adaugă în dormitor, spre exemplu, un corp de iluminat metalic, fie suspendat, fie tip veioză sau elemente decorative care să fie în culoarea cuprului și o noptieră lucioasă. Astfel vei obține un dormitor elegant. Dacă acesta nu este exemplul potrivit pentru tine, atunci poți opta pentru suporturi de lumânări, măsuțe de cafea sau chiar și accesorii de bucătărie pentru a obține acest look în trend.

 

 

Hygge

 


PAT MALMO VELVET

 

 

Hygge, pronunțat „hoo-ga”, este un termen des întâlnit în lumea designului interior și care a căpătat foarte multă popularitate în ultimii ani. Chiar și așa, mulți oameni nu știu exact ce înseamnă sau la ce se referă, chiar dacă, probabil, l-au încorporat în propria locuință. Nu poate fi tradus doar printr-un cuvânt, dar este un concept danez ce promovează sentimentul de confort și de mulțumire, fiind și o modalitate prin care putem aduce simplitatea și liniștea la noi acasă. Hygge este despre aspectul unei încăperi care transmite comoditatea designului scandinav. Liniile drepte și eliminarea elementelor care încarcă vizual sunt o alegere foarte bună, mai ales în baie și în bucătărie. Folosește vara ca fiind cel mai facil moment de a renunța la tot ceea ce consideri că este în plus prin casă și optează pentru simplitate.

 

 

Verde

 


PAT AZURRO VELVET

 

 

Pantone a desemnat în anul 2017 o nuanță de verde ca fiind culoarea anului, ceea ce a determinat mulți designeri să îl utilizeze în amenajarea interioară. Această culoare evocă prospețimea și revitalizarea pe care o regăsim adesea în natură, fiind o alegere foarte bună dacă dorești ca locuința ta să exprime aceleași sentimente. Vopsește un perete în această culoare sau folosește-o pentru o piesă de mobilier și vei simți de fiecare dată că ai permis copacilor, dealurilor și florilor să pătrundă la tine în casă.

 

 

Animal print-ul

 

Chiar dacă foarte multe persoane se feresc să folosească acest imprimeu, în cantitățile potrivite și, mai ales, folosit pentru elementele de decor potrivite, poți face animal print-ul să arate chiar bine, dar, bineînțeles, în final, totul se rezumă la gusturile tale personale. Dacă îți dorești să aduci aerul de Safari la tine în casă, atunci folosește un imprimeu de zebră sub forma unui covor discret sau a unei pături și vei obține o schimbare bine-venită.

 

 

Plantele agățătoare

 


COLȚAR CALABRIA

 

 

Dacă vei arunca un ochi rapid peste inspiratiile decorative ale acestui an, vei găsi, de cele mai multe ori, un element decorativ comun în poze, și anume, plantele agățătoare. Plantele sunt foarte recomandate în decorul unei încăperi, deoarece adaugă viață și culoare oriunde ai alege să le utilizezi. De asemenea, îmbunătățesc calitatea aerului, menținându-l mereu curat, iar partea cea mai bună este că există destul de multe opțiuni care nu necesită prea multă îngrijire, dacă acesta este un aspect de care ți-e teamă.

 

 

Teracota

 

 

Dacă dorești să-i oferi locuinței tale un aspect rustic chic, atunci teracota este modul ideal prin care poti încorpora acest trend în casa ta. Poate părea, inițial, o alegere stranie, dar va arăta foarte bine atât în interior, cât și în exteriorul casei. Folosește-o pentru podeaua din bucătărie sau cea din living și vei oferi un aspect proaspăt, care te va duce mereu cu gândul la o grădină.

 

 

Imprimeurile combinate

 


COLȚAR DELUXE

 

Trendul imprimeurilor combinate este destul de popular, mai ales in lumea modei, însă este destul de des întâlnit și în designul interior. Folosește-l pentru a aduce culoare și pentru a însufleți orice cameră pentru un sentiment de continuă bună-dispoziție. Combină imprimeuri în modele și culori diferite sub forma unor perne, a covorului sau chiar și a păturilor. Cu toate acestea, ai grijă să nu folosești pentru mai mult de două elemente decorative odată, altfel riști să încarci prea tare camera.

 


Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube