Idei pentru a-i amenaja adolescentului tău camera ideală

Home » Blog » Idei pentru a-i amenaja adolescentului tău camera ideală

 

Dormitorul este pentru orice adolescent mai mult decât un loc pentru dormit. Este un loc în care vrea să evadeze de lume, de adulți și de zilele obositoare. Un loc în care vrea să-și aducă prietenii și în care să se îndrăgostească de viață. Tocmai de aceea va transforma camera sa într-o oportunitate de a-și scoate în evidență personalitatea și pasiunile, astfel încât camera să vorbească de la sine, să îți spună în locul lui cine este și ceea ce îi place.

Atunci când decizi să îi amenajezi camera, trebuie să ai în vedere atât personalitatea sa, cât și confortul și funcționalitatea. Indiferent de dimensiune, dormitorul unui adolescent trebuie să fie suficient de versatil pentru ca el să își facă temele, să petreacă timp cu prietenii, dar și să se relaxeze sau să se odihnească.

 

Creează un spațiu de studiu atractiv

 


BIROU FLORA

 

 

Nu este niciun secret faptul că, uneori, adolescenții se pot lăsa ușor distrași atunci când vine vorba de teme. Vor prefera, de multe ori, să fie afară cu prietenii sau să se uite la un serial. Din acest motiv, este important să îi amenajezi un spațiu de studiu care să îl atragă și în care să-i facă plăcere să studieze.

Consultă-te cu el în momentul în care decizi să achiziționezi mobila de birou, pentru a te asigura că îi ușurezi și eficientizezi activitățile de studiu. Lasă-te inspirat de inventivitatea și creativitatea sa, astfel încât învățatul să devină o activitate plăcută, nu o povara. Un birou, o lampa de studiu și un scaun confortabil sunt elementele cheie ale acestei zone.

 

 

Acordă atenție mobilierului

 


COLECTIA ROMANTIC

 

 

Mobila este cel mai important element dintr-o încăpere, iar camera adolescentului tău nu face excepție de la acest lucru. Este important să îl lași să fie direct implicat în deciziile pe care le iei. Lasă-l să aleagă piese de mobilier care sunt în concordanță cu gusturile sale și cu ceea ce vrea să transmită dormitorul atunci când îi treci pragul.

Indiferent că este o persoană creativă, aventuroasă, energică sau plină de imaginație, optează pentru un mobilier care să reflecte fiecare detaliu care îl face să fie unic. Vei dori ca mobila să transmită aceeași unicitate pe care o transmite și el.

Piesele de mobilier trebuie să aibă atât un aspect deosebit, dar să și ofere funcționalitate camerei, astfel încât toate nevoile și cerințele sale să fie acoperite. De aceea, trebuie să acorzi o importanță sporită elementelor cheie cum ar fi patul, noptiera și dulapul.

Își va dori să aibă un pat cu un design aparte. Dar patul trebuie să fie, în același timp, și confortabil pentru un somn odihnitor. Trebuie să se trezească în fiecare dimineață cu aceași bună-dispoziție și chef de viață.

Noptiera este o completare necesară a patului, pentru că îi va permite să depoziteze obiecte personale de dimensiune mică, să aibă o veioza pentru cititul în pat sau să-și lase cartea preferată.

Dulapul trebuie să fie suficient de încăpător pentru a putea să își depoziteze hainele într-un mod organizat. Vrei să aibă suficient loc pentru toată îmbrăcămintea, astfel, să elimini cât de mult se poate riscul unei camere dezordonate.

 

 

Alege culori și texturi vesele și îndrăznețe

 


COLECTIA DARK METAL

 

 

Majoritatea adolescenților iubesc o camera cu o culoare îndrăzneață, care debordează de energie și tinerețe. Modul în care vopsești pereții din dormitorul său o să aibă un impact estetic puternic. În același timp, va întregi restul elementelor decorative din cameră și  va transmite, la fel ca el, o personalitate puternică. Deveniți creativi împreună și alegeți o culoare care să inspire asta. Te poți juca cu forme geometrice, cu tapet în diverse modele sau cu un perete accent în punctul cheie al camerei. Orice ai alege, asigură-te că folosești culorile și modelele care îl vor face fericit, pentru a vă bucura împreuna de unii dintre cei mai frumoși ani ai vieții sale. 


Abonare
Newsletter
Ghid de cumpărături: Cum alegi mobila de lemn pentru exterior
BLOG
Mobilierul de exterior confecționat din lemn este o alegere foarte populară printre toți posesorii de curte pentru că este un material durabil, rezistent și care oferă un aspect mai cald decât metalul.
CONTACT
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2023 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate