Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

Home office: sfaturi pentru a lucra eficient si cu placere

Home » Blog » Home office: sfaturi pentru a lucra eficient si cu placere

Din ce in ce mai multi oameni incep sa opteze catre un home office pentru ca reprezinta o modalitate prin care tu iti poti imbina viata profesionala cu cea personala, fara a le amesteca. Ai putea crede ca designul biroului tau nu este un aspect atat de important si in care nu merita sa investesti prea mult timp sau efort. Nimic mai neadevarat! Crearea unui spatiu dedicat lucrului trebuie sa abunde de toate elementele pe care le iubesti, pentru ca, in felul acesta, vei continua sa te simti ca acasa. Pentru a primi jobul in viata linistitoare a caminului tau, iti doresti sa creezi un spatiu lipsit de distrageri, dar cu o atmosfera calda, pentru ca tu sa lucrezi intr-un mod eficient si lipsit de stres. Ia in calcul cel putin una dintre urmatoarele sugestii pentru a transforma lucratul intr-o placere:

 

1. Fii organizat!

 

 

 


BIROU TABLO B 

 

 

 

 

BIROU B-151

 

 

 

Biroul este un spatiu care poate deveni dezorganizat foarte usor. Tocmai de aceea, incearca sa eviti sa il aglomerezi cu prea multe sertare, rafturi sau dulapuri. Cumpara doar strictul necesar jobului tau. Daca, spre exemplu, lucrezi doar pe calculator, fara a avea nevoie de prea un numar mare documente sau de dosare voluminoase, unul-doua sertare, un dulap, un birou si un scaun sunt mai mult decat suficiente. Ia mereu in considerare modul in care arata restul casei si incearca sa cumperi mobila si elelemente decorative care sa se imbine, altfel, risti sa creezi un aspect neingrijit si care nu este unitar.

Un alt aspect important este: incearca sa iti tii biroul cat mai liber! Foloseste-te de piesele de mobilier functionale pe care le-ai achizitionat pentru a-ti organiza toate documentele, dosarele si produsele de birotica. Nu vrei sa te trezesti ca ai un birou plin ce, pe langa faptul ca te oboseste vizual, nu iti ofera spatiul necesar sa iti desfasori activitatile legate de munca.

 

 

2. Alege un scaun confortabil

  


SCAUN DE BIROU OREGON​

 

 

 


SCAUN DE BIROU Q-321

 

 

 

Avand in vedere ca iti vei petrece cateva ore pe zi stand jos, investeste intr-un scaun care sa fie confortabil si in care sa te simti relaxat. Durerile de spate si gat cauzate de prea mult stat jos sunt un aspect des intalnit printre persoanele care lucreaza mult in fata unui calculator. Cu toate acestea, nu este nevoie sa fie si cazul tau. Alege un scaun care sa iti acopere tot spatele pentru a ti-l sustine drept, dar care sa fie, totodata, si comod pentru a fi o placere de fiecare data cand te vei aseza.

 

 

3. Lumineaza zona de birou suficient

Lumina de care dispui in momentul in care lucrezi este un aspect ce nu trebuie sa fie, in niziun caz, neglijat. Te-ai intrebat vreodata de ce biroul tau de la job e atat de bine luminat? Deoarece exista un principiu de baza si anume faptul ca iluminarea suficienta usureaza munca si o eficientizeaza. Pentru ca iti petreci o mare parte din job cu ochii in calculator, ai nevoie de suficienta lumina pentru a nu-ti obosi ochii si mai tare. Foloseste lumina naturala cat mai mult posibil daca pozitia biroului iti permite si suplimenteaza cu lumina artificiala acolo unde este cazul. Un spatiu de lucru bine luminat este un spatiu ce te incurajeaza sa fii mai bine-dispus si mai productiv.

                                   


Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube