Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

Cum sa-ti organizezi dormitorul in 6 pasi simpli

Home » Blog » Cum sa-ti organizezi dormitorul in 6 pasi simpli

 

Este foarte important ca dormitorul sa fie cat de putin aglomerat se poate. Multe persoane isi folosesc dormitorul pe post de camera pentru depozitare pentru ca musafirii nu au acces la el. Cu toate acestea, este incaperea in care ajungem la sfarsitul zilei pentru ca dorim sa ne relaxam si sa ne odihim. Din acest motiv, este de preferat ca dormitorul sa fie curat, organizat si sa evitam pe cat posibil aglomerarea acestuia inclusiv cu piese de mobilier sau decoratiuni inutile pentru ca nu doresti sa ingustezi spatiul acolo unde nu este cazul. Trebuie sa te limitezi doar la strictul necesar, fara a sacrifica aspectul sau gusturile personale. Iata cativa pasi simpli prin care iti poti tine dormitorul mereu organizat, indiferent ca este mic sau mare, pentru ca tu sa te bucuri mereu de o camera incapatoare:

 

 

 

1. Foloseste-te de spatiul de sub pat

 

 


CADRU DE PAT APULIEN

 

 

Paturile care iti pun la dispozitie spatiu pentru depozitare sunt o alegere foarte inteleapta, mai ales daca ai un dormitor de dimensiune mai mica, pentru ca poti depozita usor lucrurile, fara sa fie la vedere. Poti folosi acel spatiu cum doresti: pentru asternuturi, pentru pilota de iarna sau chiar si pentru hainele din alt sezon daca nu doresti sa le tii in dulap.

 

 

 

2. Pune fotografiile pe perete

 

 


CADRU DE PAT ISOTTA

 

 

Daca ai picturi, fotografii sau tot felul de rame, nu le aglomera tinandu-le pe noptiera sau pe comoda. Pune-le, cel mai bine, pe perete. Astfel, vei da impresia de spatiu organizat, iar peretii tai vor parea mai plini de viata si de personalitate.

 

 

 

3. Organizeaza toate lucrurile din camera

 

 


CADRU DE PAT CU NOPTIERA INCORPORATA PENZBERG

 

 

Incepe prin a lua la rand fiecare piesa de mobilier principala: spatiul de sub pat, noptiera, dulapul, comoda si reorganizeaza toate obiectele personale asezate pe acestea sau care sunt depozitate in sertare. Cu ocazia aceasta, poti arunca sau vinde lucruri pe care nu le mai folosesti pentru a beneficia de si mai mult spatiu.

 

 

 

4. Organizeaza dulapul

 

 


DULAP CU USI OGLINDA SYNCRONO

 

 

Un dulap, mai ales daca este unul incapator, tinde sa devina rapid dezordonat pentru ca, probabil, depozitezi majoritatea lucrurilor in el: de la haine, pana la asternuturile de pat. Tocmai de aceea, este important sa il organizezi regulat pentru a mentine curatenia si pentru a evita supraaglomerarea acestuia. Foloseste-te de orice sertar sau raft de care dispui pentru a tine lucrurile intr-o ordine clara.

 

 

 

5. Foloseste un cos pentru perne

 

 


CADRU DE PAT VADORA PLUS

 

 

Daca esti genul de persoana careia ii place sa aiba pe pat mai mult decat pernele pentru dormit, atunci ia in calcul optiunea unui cos cu design care sa fie in concordanta cu dormitorul, pentru a depozita pe timpul noptii sau al zilei, pernele pe care nu le folosesti constant si pe care vrei sa le iei de pe pat atunci cand dormi.

 

 

 

6. Pastreaza-ti noptiera libera

 

 


NOPTIERA ALIN-BAHRA

 

 

Orice noptiera trebuie sa aiba anumite elemente decorative pentru ca o noptiera goala nu arata cel mai bine. Fie ca ai o veioza, o vaza cu flori sau niste lumanari parfumate, incearca sa te rezumi la un numar limitat de obiecte. Nu transforma noptiera intr-un raft pentru depozitat obiecte la intamplare pentru ca va aglomera camera. In schimb, foloseste-te de spatiul pentru depozitare de care dispune pentru a nu tine obiectele personale la vedere.


Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube