Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

Cum decoram un living lung si ingust

Home » Blog » Cum decoram un living lung si ingust

Dacă ești în situația în care livingul tău arată ca un hol mai lung, folosește câteva iluzii vizuale inteligente pentru a deschide încăperea, astfel încât să creezi impresia de spațiu. Există posibilitatea de a fi tentat să lipești mobilierul de perete pentru a face loc. Nu face acest lucru, întrucât vei obține efectul opus, lungind și îngustând și mai tare livingul. Minimizează aspectul de tunel din casa ta folosind câteva dintre următoarele idei de amenajare.
 

 

 

1. Creează un pasaj de trecere

 

 

 

Dacă ai un living îngust, să creezi o cale facilă de acces în cameră poate părea dificil, dar nu este imposibil. Folosind niște trucuri de amenajare, poți oferi o atmosferă intimă camerei, nu doar spațiu pe lângă mobilă. Amenajează o zona de stat pe o parte a unui perete lung. Spre exemplu, amplasează o canapea și două fotolii care să fie îndreptate spre canapea. Creând un spațiu de stat jos în acest mod, obții un pasaj de trecere prin spatele fotoliilor și, astfel, un efect de spațiu aerisit.
 

 

 

 

2. Nu lipi mobilierul de pereți

 

 

 

 

 


CANAPEA EXTENSIBILA LORETTO

 

 

 

Mobilă lipită de un perete lung nu face altceva decât să scoată în evidență acea lungime. În schimb, poziționează mobilă departe de perete, amenajând, spre exemplu, zona de stat jos în centrul camerei. Chiar dacă sunt doar câțiva cm distanță între mobilă și perete, tot te va ajută să obții o zona de relaxare confortabilă cu două căi de acces pe lângă aceasta.
 

 

 

 

 

 

3. Foloseste piese de mobilier rotunjite

 

 

 

 

 

Elimină liniile orizontale pe care le are mobilierul drept, folosind, în schimb, un mobilier cu margini rotunjite. Pentru a înlătura abundența de linii orizontale drepte, amplasează o măsuță de cafea rotundă între fotolii și canapea sau un taburet rotund. De asemenea, folosește corpuri de iluminat de tip bulb și oglinzi sau tablouri rotunde pentru a distrage atenția de la liniile lungi.
 

 

 

4. Împarte spațiul

 

 

 

Dacă ai un living deosebit de lung, ia în considerare împărțirea camerei în două zone separate. Fie că amenajezi două zone de stat, fie că folosești una dintre zone pentru un birou sau pe post de loc în care iei masă, profită din plin de tot spațiul de care dispui pentru a-i oferi funcționalitate. Folosește covoare pentru a delimita fiecare zona, astfel vei oferi impresia de separare și delimitare. Pentru a da impresia unor zone organizate și ordonate, pune covoarele de așa natură că fiecare picior de mobilier să fie pe el.
 

 

 

5. Maximizeaza zonele cu linii verticale

 

 

 

 


CANAPEA EXTENSIBILA PLAY

 

 

Distrage atenția de la lungimea camerei, concentrându-te pe înălțimea acesteia. Pentru a face acest lucru, amplasarea unei biblioteci este o soluție foarte bună. Aceasta va sparge aspectul de îngust și va lungi zonele verticale. De asemenea, pune draperii din tavan până în podea, de preferat cu linii verticale pentru a crea iluzia de înălțime. Un alt truc este să decorezi pereții cu picturi și poze pe care să le agăți mai aproape de tavan.
 


Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube