Cum decoram un living lung si ingust

Home » Blog » Cum decoram un living lung si ingust

 

Daca esti in situatia in care livingul tau arata ca un hol mai lung, foloseste cateva iluzii vizuale inteligente pentru a deschide incaperea, astfel incat sa creezi impresia de spatiu. Exista posibilitatea de a fi tentat sa lipesti mobilierul de perete pentru a face loc. Nu face acest lucru, intrucat vei obtine efectul opus, lungind si ingustand si mai tare livingul. Minimizeaza aspectul de tunel din casa ta folosind cateva dintre urmatoarele idei de amenajare.

 

 

1. Creeaza un pasaj de trecere

 

 

 

Daca ai un living ingust, sa creezi o cale facila de acces in camera poate parea dificil, dar nu este imposibil. Folosind niste trucuri de amenajare, poti oferi o atmosfera intima camerei, nu doar spatiu pe langa mobila.

Amenajeaza o zona de stat pe o parte a unui perete lung. Spre exemplu, amplaseaza o canapea pe care sa o lipesti de perete si doua fotolii care sa fie indreptate spre canapea. Creand un spatiu de stat jos in acest mod, obtii un pasaj de trecere prin spatele fololiilor si, astfel, un efect de spatiu aerisit.

 

 

 

2. Nu lipi mobilierul de pereti

 

 

 

 

 


CANAPEA EXTENSIBILA LORETTO

 

 

 

Mobila lipita de un perete lung nu face altceva decat sa scoata in evidenta acea lungime. In schimb, pozitioneaza mobila departe de perete, amenajand, spre exemplu, zona de stat jos in centrul camerei. Chiar daca sunt doar cativa cm distanta intre mobila si perete, tot te va ajuta sa obtii o zona de relaxare confortabila cu doua cai de acces pe langa aceasta.

 

 

 

 

 

3. Foloseste piese de mobilier rotunjite

 

 

 


MASUTA DE CAFEA OSLO L2

 

 

Elimina liniile orizontale pe care le are mobilierul drept, folosind, in schimb, un mobilier cu margini rotunjite.

Pentru a inlatura abundenta de linii orizontale drepte, amplaseaza o masuta de cafea rotunda intre fotolii si capanea sau un taburet rotund. De asemenea, foloseste corpuri de iluminat de tip bulb si oglinzi sau tablouri rotunde pentru a distrage atentia de la liniile lungi.

 

 

 

 

4. Imparte spatiul

 

 

 

Daca ai un living deosebit de lung, ia in considerare impartirea camerei in doua zone separate. Fie ca amenajezi doua zone de stat, fie ca folosesti una dintre zone pentru un birou sau pe post de loc in care iei masa, profita din plin de tot spatiul de care dispui pentru a-i oferi functionalitate. Foloseste covoare pentru a delimita fiecare zona, alstfel vei oferi impresia de separare si delimitare. Pentru a da impresia unor zone organizate si ordonate, pune covoarele de asa natura ca fiecare picior de mobilier sa fie pe el.

 

 

 

5. Maximizeaza zonele cu linii verticale

 

 

 

 


CANAPEA EXTENSIBILA PLAY

 

 

Distrage atentia de la lungimea camerei, concentrandu-te pe inaltimea acesteia. Pentru a face acest lucru, amplasarea unei biblioteci este o solutie foarte buna. Aceasta va sparge aspectul de ingust si lungeste zonele verticale. De asemenea, pune draperii din tavan pana in podea, de preferat cu linii verticale pentru a creea iluzia de inaltime. Un alt truc este sa decorezi peretii cu picturi si poze pe care sa le agati mai aproape de tavan.

 


Abonare
Newsletter
Ghid de cumpărături: Cum alegi mobila de lemn pentru exterior
BLOG
Mobilierul de exterior confecționat din lemn este o alegere foarte populară printre toți posesorii de curte pentru că este un material durabil, rezistent și care oferă un aspect mai cald decât metalul.
CONTACT
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara:
Luni - Vineri: 10:00-19:00, Sambata: 10:00-14:00
Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2021 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate