Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

Canapeaua din microfibra: motive sa o alegi daca ai animale de companie

Home » Blog » Canapeaua din microfibra: motive sa o alegi daca ai animale de companie

 

Desi ai un animal de companie dresat, care nu roade, nu se urca pe canapea in lipsa ta si care isi face intotdeauna nevoile unde trebuie, exista posibilitatea ca acesta sa deterioreze o piesa de mobilier fara ca macar sa isi doreasca acest lucru. Simplul fapt ca incearca sa se urce pe canapea sau ca se va juca cu tine poate duce la urme, pete si zgarieturi. Din acest motiv, fereste-te de culori deschise precum crem, alb, bej si opteaza, in schimb, pentru culori inchise precum negru, gri sau maro. Pe langa faptul ca aceste culori inchise sunt usor de integrat in orice paleta, nu vor face parul sau petele sa fie la fel de vizbile. De asemenea, ai in vedere canapele care sunt confectionate din materiale rezistente si cu un grad ridicat de rezistenta la pete.

 

 

 

De ce sa alegi microfibra?

 

 


COLTAR SPIDER

 

 

Microfibra este un material sintetic si este o optiune excelenta pentru stapanii de animale de companie. Seamana cu pielea intoarsa, este simplu de curatat si de mentinut, avand, de asemenea, un aspect foarte placut si moale la atingere. Microfibra este un material mai accesibil la pret decat pielea naturala si vine intr-o gama foarte larga de culori, astfel iti va fi foarte usor sa alegi nuanta pe care o doresti. Este extrem de rezistenta la zgarieturi, pentru ca nu se va agata in ghearele animalului tau atunci cand se va urca pe canapea. De asemenea, parul va fi extrem de usor de curatat, ceea ce este un mare avantaj daca ai o rasa de caine sau pisica cu blana lunga.

„Accidentele”  la care sunt predispuse animalele atunci cand au o varsta mica vor fi foarte usor de curatat, intrucat petele ies fara efort de pe o canapea din microfibra. Sterge cu un prosop curat zona patata si freaca cu putina apa cu sapun, iar mizeria va iesi fara probleme. Un alt truc de care te poti folosi este capacitatea microfibrei de a-si modifica culoarea. Periaz-o intr-o directie pentru o nuanta mai deschisa, iar dupa curatarea unei pete, periaza in directia opusa pentru a inchide la nuanta canapeaua.

 

 

Recomandari

 

Pentru posesorii de animale de companie, de multe ori, o canapea cu model este o optiune mai buna decat una intr-o singura culoare, astfel petele vor deveni mult mai putin vizibile. De asemenea, daca ai un catelus sau o pisicuta, atunci acopera canapeaua in intregime cu o patura groasa de bumbac, indiferent de materialul pentru care ai optat. Cand animalul tau va creste si va fi mai usor de controlat, atunci poti inlatura patura pentru a te bucura de aspectul intial al canapelei. Chiar daca preferi alt material, in detrimentul microfibrei, stai departe de materiale precum lana, matase sau orice material fin in camerele in care patrupedul tau are acces.

 

 


Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube