Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

Camera copiilor: un tărâm al imaginației

Home » Blog » Camera copiilor: un tărâm al imaginației

Copilul tău are o imaginație bogată când vine vorba de tot ceea ce îl înconjoară. Fiecare spațiu, fiecare încăpere este un loc nou ce poate fi explorat și transformat într-un loc de joacă. Când vine vorba de amenajarea camerei sale, inspiră-te din imaginația lui. Construiește-i locul în care nicio zi nu va fi la fel cu cealaltă, în care poate fi orice și oricine își dorește să fie. Locul în care vă puteți juca și bucura de tot timpul petrecut împreună și în care vei fi și tu copil, din nou. Ia decizii pe baza personalității lui, pentru că este cel mai bun punct de plecare dacă dorești să transformi o camera banală, într-o copilărie de care își va aduce întotdeauna aminte cu plăcere. Iată câteva sugestii care te vor ghida în momentul în care dorești să redecorezi:

 

1. Folosește decorațiuni

Copiii văd lumea prin alți ochi decât noi. Tu poate vezi doar niște lumini, dar el vede un tărâm magic. Poți alege elemente pentru decor, cum ar fi steluțele pentru tavan care strălucesc în întuneric sau o ghirlandă de lumini pe care să o pui pe peretele de lângă pat. Oferă-le câteva lumini pentru un aspect plăcut. Nu sunt deloc costisitoare, iar el îți va oferi în schimb o galaxie de aventuri și idei.

 

2. Oferă-i destul spațiu pentru depozitare

    

                                                                                            COMODA MONTES                                 SPATIU PENTRU DEPOZITARE                              

 

 

Asigură-te că are destul spațiu în care să își țină obiectele personale, întrucât copiii tind să aibă destul de multe haine, jucării și inclusiv cărți. Acest lucru îl va ajuta să își țină lucrurile organizate, astfel încât să aibă de fiecare data spațiul necesar pentru a se juca. Va fi, totodată, un ajutor și pentru tine, pentru că va fi mult mai ușor să mențineți camera ordonată. Iar o cameră ordonată este întotdeauna o camera spațioasă.

 

3. Adaugă textură

 

Colectia Pirate


COLECTIA PIRATE

 

 

 

Probabil, aruncând un ochi la colecțiile noastre de mobilier pentru copii, te-ai întrebat ce face camera să pară inedită. Pe lângă mobilierul atent ales pentru a-i crea copilului tău cea mai bună experiență când vine vorba de camera sa, textura este un element important pe care nu trebuie să îl neglijezi. Adaugă textură atunci când vine vorba de culori și jucați-vă împreună cu modelele pereților. Este un truc adesea folosit de către designerii de interior atunci când decorează camerele de copii, întrucât este o unealtă ce conferă unicitate camerei.

 

 

4. Oferă-i un loc de evadare

 

CORT TUNEL MONTES

 

 

La fel ca noi, copilul tău are nevoie de un spațiu de evadare în care să se relaxeze și în care poate lua o pauză atunci când își dorește. Amenajează-i în colțul camerei un loc confortabil în care acesta poate sta. Este și o modalitate bună de a-l încuraja să descopere plăcerea cititului. Poți oricând adăuga un fotoliu și o măsuță care să completeze restul mobilierului. Sau îi poți construi un fort folosind perne și un baldachin. Cu siguranță va deveni partea lui preferată din cameră.

 


 

 

 

 

 


Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube