Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

Beneficiile unui apartament de dimensiuni reduse

Home » Blog » Beneficiile unui apartament de dimensiuni reduse

 

Cand te gandesti la un apartament mic, probabil ai tendinta sa il asociezi cu un aspect negativ pentru ca te gandesti ca lipsa de spatiu va fi mereu un impediment. Dar nu este neaparat necesar sa fie asa. Simplul fapt ca nu dureaza o vesnicie sa faci curat este un beneficiu pe care probabil il omiti atunci cand visezi la case mari cu etaj. Este usor de intretinut, de organizat si, mai ales, de decorat. Bucura-te din plin de apartamentul tau pentru ca pentru fiecare dezavantaj la care tu te gandesti, noi am gasit si un beneficiu.

 

 

 

1. Sunt confortabile

 

 


CANAPEA MALMO

 

 

Probabil te gandesti, ca multi oameni, ca poti obtine confort exclusiv avand o locuinta foarte spatioasa. Cu toate acestea, un spatiu redus iti aduce o gramada de avantaje atunci cand vorbim despre confort. Este mult mai usor sa te concentrezi pe design si pe atmosfera pe care vrei sa o creezi, elementele decorative au impact mult mai puternic, iar investitia pe care o vei face pentru amenajarea acestuia nu este una prea mare. Confortul este mult mai usor de obtinut si, de asemenea, de mentinut.

 

 

 

2. Sunt mai usor de organizat

 

 


FOTOLIU LOS ANGELES

 

 

Un alt beneficiul pe care ti-l aduce un spatiu de dimensiuni reduse este faptul ca este mult mai usor de organizat. Fiecare obiect are locul sau clar si un scop bine definit, astfel nu pici in capcana de a strange obiecte de care uiti la un moment dat si care doar incarca incaperea. Vei fi mult mai atent atunci cand alegi sa adaugi un element decorativ nou si, de cele mai multe ori, acestea au o insemnatate mai mare pentru ca vei fi mai selectiv cu ceea ce alegi sa folosesti.

 

 

3. Sunt mai ieftin de amenajat

 

 


PAT BEHIN

 

 

Pentru ca nu ai foarte mult spatiu pe care trebuie sa il amenajezi cu mobila si decoratiuni, costurile totale vor fi mult mai mici decat daca ai avea o casa mare, spre exemplu. Dimensiunile apartamentului nu vor necesita sa cumperi multa mobila pentru a umple golurile, astfel, poti investi mai mult in piesele de mobilier cheie si sa atragi atentia asupra lor. De asemenea, poti redecora mai des si mai usor pentru ca intreg procesul este mai ieftin decat intr-o locuinta de dimensiuni mari.

 

 

 

4. Minimalismul nu a aratat nicicand mai bine

 

 


PAT INES

 

 

Din ce in ce mai multi oameni opteaza pentru acest stil cu inspiratii scandinave pentru ca promoveaza simplitatea, te incurajeaza sa te axezi doar pe stricul necesar pentru ca tu sa obtii o atmosfera relaxanta, lipsita de stres de care ai nevoie in casa. Minimalismul este chiar recomandat in spatiile mici pentru ca, pe langa faptul ca arata mult mai bine, este mult mai usor de obtinut si este si o necesitate, pana la urma. Limiteaza-te la piesele de mobilier importante, nu aglomera incaperile cu accesorii, decoratiuni sau prea multe texturi si bucura-te de un aprtament modern si in trend.

 

 

 

5. Este mai usor sa faci curatenie

 

 


COLECTIA FLORA

 

 

Probabil cel mai mare beneficiu in a avea un apartament mai mic este faptul ca sunt extrem de usor de curatat si, mai ales, de intretinut. Cu cat un spatiu este mai mare, cu atat iti va fi mai greu sa faci si sa mentii ordinea si, sa recunoastem, nimanui nu-i place sa investeasca ore si ore pentru a avea o casa locuibila.

 

 

 

 

 


Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube