Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

6 elemente decorative pentru o casa mai primitoare

Home » Blog » 6 elemente decorative pentru o casa mai primitoare

 

Fiecare dintre noi ne consideram locuinta acasa, Iar ”acasa” inseamna evadare, refugiu si un sanctuar ce abunda de caldura si relaxare. Dar pentru ca locuinta sa reflecte aceste lucruri, este nevoie sa folosesti niste elemente decorative ce te vor ajuta sa obtii atmosfera primitoare pe care ti-o doresti, astfel ca tu, familia sau prietenii tai sa nu va mai doriti sa plecati. Iata cateva sugestii pentru a reusi sa obtii acest lucru:

 

1. Adauga textura

 

Cand vine vorba de casa ta, textura joaca un rol foarte important pentru ca ajuta la crearea sentimentului de confort. De asemenea, adauga personalitate si insufleteste orice incapere. Indiferent ca optezi pentru perne, o canapea tapitata sau paturi decorative, incearca sa folosesti texturi care sunt placute la atingere. Ai grija, totusi, sa nu imbini prea multe texturi pentru ca vei da impresia de incarcat. Limiteaza-te la trei, patru. Ar trebuie sa fie suficiente.

 

2. Adauga un covor

 

 


COLTAR ELECTRIC HUGO L

 

Covorul este un element decorativ foarte eficient daca doresti sa creezi unitate in incapere si un punct de interes vizual. Achizitionarea unui covor de calitate va adauga instantaneu caracter si va completa aspectul, indiferent unde ai alege sa il folosesti: living, zona de luat masa, dormitor.

 

3. Adauga o patura pe pat

 


PAT ZARA

 

Daca ai fost in showroom-uri de mobila sau ai cautat idei pentru designul dormitorului tau, probabil ai vazut ca de cele mai multe ori, pe langa asternuturi, exista si o patura pe pat. Este un truc des folosit de catre designerii de interior pentru ca adauga textura incaperii, are un aspect vizual placut si iti da impresia de camera primitoare.

 

4. Adauga cat mai multe plante

 


FOTOLIU LORD

 

Plantele de interior sunt una dintre cele mai simple si accesibile metode de a face casa sa para nu doar locuita, dar si primitoare. Nu lasa ideea unei plante sa te descurajeze. Desi ai impresia ca sunt greu de intretinut, exista intotdeauna plante care nu necesita foarte multa atentie si care sunt rezistente. Foloseste-te de fiecare colt sau spatiu nefolosit pentru a adauga viata.

 

 

5. Adauga picturi sau poze

 


FOTOLIU HEAVEN

 

Nu lasa niciodata peretii goi. Foloseste fiecare perete ca pe o panza in care sa iti expui imaginatia. Inrameaza poze, cumpara tablouri care iti plac sau, de ce nu, picteaza chiar tu o opera de arta care sa iti insufleteasca casa.

 

6. Adauga o vaza cu flori

 

Florile in vaza, fie proaspete sau uscate, adauga sarm si lasa impresia de ”acasa”. Cumpara niste vaze sau chiar si borcane decorative si creeaza-ti propriile aranjamente florale pe care sa le pozitionezi fie pe masuta de cafea, fie in bucatarie sau in dormitor. Vor oferi garantat aerul cald si primitor pe care ti-l doresti.


Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube