Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

4 fotolii pentru un living chic

Home » Blog » 4 fotolii pentru un living chic

 

Fotoliile sunt o alegere foarte buna atunci cand vrei sa adaugi atat stil, cat si functionalitate livingului tau. Sunt o piesa de mobilier excelenta ce reuseste sa completeze aspectul unei incaperi printr-un plus de culoare si textura, te ajuta sa imbini cromatic piesele de mobilier si decoratiunile si definesc zona de stat jos. De asemenea, te poti folosi de ele folosind diverse trucuri prin care sa maresti spatiul sau pur si simplu, le poti folosi pentru a suplimenta locurile. Orice functie le-ai atribui, sunt un element binevenit atunci cand vorbim de designul interior. Iata cateva dintre modele noastre preferate ce vor aduce garantat un aer chic livingului tau:

 

 

1. Fotoliul Gusto

 

 

 

 

 

Fotoliul Gusto este o alegere excelenta din toate punctele de vedere. Pe langa faptul ca este confectionat dintr-un amestec de pal si lemn masiv, este acoperit de o tapiterie de calitate ce ofera durabilitate si rezistenta produsului. La fel ca in cazul canapelelor sau coltarelor si fotoliul poate fi configurat conform dorintelor tale. Astfel, poti alege atat culoarea, cat si grosimea sau textura tapiteriei. Fie ca optezi pentru un stil contemporan sau vrei sa imbini elemente clasice cu moderne, iti poti folosi imaginatia pentru a obtine livingul pe care il vezi adesea in reviste.

 

 

 

2. Fotoliul Magnolia Velvet

 

 

 

 

Accentueaza aerul Art Deco cu fotoliul Magnolia Velvet, intrucat acesta reuseste sa imbine eleganta si stilul pentru ca tu sa obtii usor un aspect sofisticat in living. Picioarele de culoare aurie sunt un detaliu ce ofera o atmosfera luxoasa, care, combinate cu invelisul de catifea, te vor ajuta sa obtii instant rafinamentul pe care il doresti.

Daca nuanta de roz pal nu se potriveste cu restul culorilor din living, atunci poti opta pentru restul culorilor in care este disponibil: galben, verde, albastru sau gri. Il poti combina fie cu o masuta de cafea sau cu o canapea in stil clasic, in functie de cum ai ales sa decorezi. De asemenea, il poti folosi drept piesa de accent sau doar ca o extensie de stil a celorlalte piese de mobilier. Indiferent ce ai avea in minte pentru el, nu vei fi dezamagit de rezultat.

 

 

 

3. Fotoliul tip balansoar Alzano

 

 

 

 

Daca ai ales un stil minimalist pentru living, atunci completeaza-l folosind fotoliul Alzano, pentru ca, pe langa faptul ca surprinde esenta minimalismului prin simplitate, este un fotoliu extrem de confortabil. Va deveni imediat piesa ta preferata si a musafirilor tai datorita sistemului de tip balansoar. Simplu, dar jucaus, acest fotoliu este o alegere ideala pentru orice living minimalist.

 

 

 

4. Fotoliul Lady Velvet

 

 

 

 

Fotoliul Lady Velvet este o piesa de mobilier necesara pentru un living amenajat in stil clasic sau vintage. Confortabil si cu un design clasic, ce nu se va demoda niciodata, te ajuta sa obtii aspectul atemporal pe care il cauti, avand, astfel, un living ce va fi intotdeauna in tendinta. 

Este disponibil in culorile roz, negru, galben, verde, albastru sau gri pentru a-l putea asorta cu orice culoari ai ales sa folosesti in living. De asemenea, catifeaua este un material care te va ajuta mereu sa amplifici eleganta si rafinamentul.

                                                             


Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube