Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

3 moduri prin care iti poti face livingul sa para mai spatios

Home » Blog » 3 moduri prin care iti poti face livingul sa para mai spatios

3 moduri prin care îți poți face livingul să pară mai spațios Toți visam la o casă mare, cu un living spațios pentru că, să recunoaștem, pe lângă faptul că arată extrem de bine, ne dă impresia unui aer cald și primitor. Indiferent că îți dorești spațiu pentru serile cu prietenii, pentru o familie numeroasă sau, pur și simplu, pentru relaxare, amenajarea unui living este o adevărată provocare ce este posibil să îți dea bătăi de cap. Cu toate acestea, oricât de mult ne-ar plăcea ideea unui living mare, din păcate, de cele mai multe ori spațiul nu ne permite acest lucru, astfel că trebuie să apelăm la trucuri care să ne ajute să eficientizăm cât de mult se poate suprafața de care dispunem. Partea bună este că designerii de interior vin în ajutorul nostru cu sugestii prin care ne îndrumă în procesul de amenajare al livingului, în timp ce Best Sofa îți pune la dispoziție o varietate de produse care vor reuși să îți transforme livingul în camera preferată. Întrebarea rămâne: care sunt aceste trucuri?
 

 

1. Vopsește pereții în culori deschise

 

Alegerea unei culori este o decizie importantă în momentul în care hotărăști să îți amenajezi livingul, întrucât culoarea pereților îți va mări sau micșora spațiul și va atrage sau distrage atenția de la piesele de mobilier alese. Unul dintre cele mai folosite trucuri de către designeri pentru a da impresia de un spațiu mare și aerisit este vopsirea pereților în alb. Dacă nu ești un mare fan al acestei culori, poți oricând opta pentru alte nuanțe deschise cum ar fi crem, bej, gri deschis etc. Oricare dintre aceste nuanțe este pe gustul tău, trebuie să ai în vedere faptul că accentul trebuie pus pe mobilier și elementele decorative.
 

2. Alege modelul potrivit de mobilier

 

 

GUSTO W CANAPEA EXTENSIBILA

 

 

În momentul în care decidem să amenajăm livingul cea mai apăsătoare întrebare este: ce fel de mobilă folosim? Există posibilitatea ca vizionând produsele noastre de pe site, să pui ochii pe un articol de mobilier care, deși îți place foarte mult, nu știi dacă se va potrivi la ține în living. Dacă spațiul nu îți permite să te extinzi prea mult când vine vorba de mobilă aleasă, încearcă întotdeauna să ai în vedere acest aspect când faci o alegere. Ai un living mai puțin spațios, dar nu te poți hotărî între un colțar și o canapea? Din fericire, gama noastră de produse acoperă orice dimensiune de care ai nevoie și, cu ajutorul filtrelor de pe site, căutarea va fi mai ușoară. Astfel că, în loc de un colțar de 4-5 persoane, optează către o canapea extensibilă mai compactă care îți oferă posibilitatea să îți transformi livingul oricând într-o camera de oaspeți. Întregește aspectul cu două fotolii pentru a suplimenta numărul de locuri, iar în felul acesta vei avea suficient spațiu pentru toți musafirii, oferind în același timp impresia de camera spațioasă.
 

3. Nu-ți fie teamă să experimentezi cu un mobilier colorat

 

 

Dacă pentru pereți este bine să folosim culori cât mai deschise pentru a crea iluzia de spațiu mai mare, când vine vorba de mobilă, nu te feri să folosești piese de mobilier colorate, care să dea viață livingului tău. În ultimii ani, tendințele de design interior ne arată faptul că designerii au ales să combine diverse elemente de mobilă și decor în culori puternic contrastante pentru a-ți distrage atenția de la dimensiunea camerei. Folosește, astfel, în momentul în care decorezi, piese de mobilă din seturi diferite pentru a oferi unicitate spațiului, dar și piese cheie pe care vrei să pui accentul. Alege, spre exemplu, o canapea și fotolii în culori vibrante, în timp ce restul pieselor de mobilă să fie, la fel că pereții, în nuanțe deschise. În acest fel vei avea contrastul necesar pentru a obține efectul de spațiu dorit, dar și un echilibru cromatic.
 

 


Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube