Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

Cum sa decorezi un dormitor folosind nuante de galben

Home » Blog » Cum sa decorezi un dormitor folosind nuante de galben

 

Galbenul este culoarea care ne duce cu gandul la soare, la bucurie, la caldura si la multa buna-dispozitie. Este o culoare plina de viata si vioaie, dar, cu toate astea, folosita de una singura sau intr-un mod gresit, poate avea foarte multa incarcatura vizuala in dormitor si te poate obosi sau agita. Din fericire, este o culoare versatila ce poate fi combinata cu multe nuante si care se adapteaza usor in orice schema de culori. Iata cateva sugestii prin care poti adauga galbenul in dormitorul tau:

 

 

1. Galben combinat cu albastru si verde

 

Daca doresti sa obtii un dormitor plin de viata, dar temperat in acelasi timp, atunci opteaza pentru o nuanta de galben unt pentru pereti, presarand pe alocuri si nuante de verde si turcoaz. Astfel, vei capata un echilibru de tonuri intre o nuanta calda de galben si una rece, oferita de albastru si verde. Daca nu doresti ca vreo culoare sa iasa in evidenta, atunci poti alege nuante care sa nu fie atat de intense.

 

 

2. Galben pastel

 

Culorile pastelate au devenit o alegere foarte des intalnita pentru iti ofera posibilitatea de a folosi nuante care in mod normal sunt prea intense, intr-o maniera calda si linistitoare. Foloseste un galben pastelat pentru dormitor si combina-l cu nuante deschise de piersica, roz si gri sub forma elementelor decorative sau a asternuturilor. De asemenea, daca doresti sa creezi contrast si sa oferi eleganta dormitorului, foloseste nuante de maro inchis pentru a echilibra paleta de culori. Daca dormitorul este decorat in nuante reci pastelate precum verde, albastru, violet sau gri, atunci creeaza contrast folosindu-te de negru sau argintiu pentru a crea aceleasi accente.

 

 

3. Galben combinat cu pereti inchisi la culoare

 


DORMITOR FELLBACH

 

 

Peretii inchisi la culoare sunt un accent puternic intr-un dormitor, dar prea multe culori inchise pot intuneca o incapere si pot deveni coplesitoare vizual. Solutia, in acest caz, este sa integrezi doze de nuante deschise la culoare, care sa echilibreze aspectul per total. Daca vrei sa-ti aduci la viata dormitorul, atunci adauga niste elemente precum perne sau paturi in nuante de galben si elemente decorative precum o lampa sau rama unui tablou cu aspect metalic auriu.

 

 

4. Galben si alb

 


DORMITOR KIRCHBERG

 

O paleta de culori care cuprinde albul si o alta culoare deschisa ofera dormitorului un aspect clasic, care va arata intotdeauna bine. Albul ofera unei incaperi liniste, puritate si simplitate, in timp ce galbenul va oferi contrastul si profunzimea de care are nevoie o camera pentru a fi mai plina de viata. Poti alege o nuanta de galben unt pentru pereti, mobila alba, in timp ce introduci elemente decorative sau astenuturi intr-o nuanta mai inchisa de galben, precum cea pe care o are floarea-soarelui.

 

 

5. Galben mustariu

 


DORMITOR ATLANTA

 

Daca iti place foarte mult aceasta culoare, dar, in acelasi timp, nu esti un mare fan al nuantelor puternice, poti oricand alege o nuanta de galben mustariu. Este o alegere inteleapta, mai ales daca dormitorul tau este mobilat si decorat intr-un stil rustic. Cu toate acestea, va arata extrem de bine si intr-un dormitor contemporan cu aer modern. Vei obtine un aspect sofisticat in dormitor indiferent de stilul in care ai ales sa amenajezi camera.

 


Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube