Camera copiilor: un taram al imaginatiei

Home » Blog » Camera copiilor: un taram al imaginatiei

Copilul tau are o imaginatie bogata cand vine vorba de tot ceea ce il inconjoara. Fiecare spatiu, fiecare incapere este un loc nou ce poate fi explorat si transformat intr-un loc de joaca. Cand vine vorba de amenajarea camerei sale, inspira-te din imaginatia lui si construieste-i locul in care nicio zi nu va fi la fel cu cealalta, in care poate fi orice si oricine isi doreste sa fie. Locul in care va puteti juca si bucura de tot timpul petrecut impreuna si in care vei fi si tu copil, din nou. Ia decizii pe baza personalitatii lui, pentru ca este cel mai bun punct de plecare daca doresti sa transformi o camera banala intr-o copilarie de care isi va aduce intotdeauna aminte cu placere. Iata cateva sugestii care te vor ghida in momentul in care doresti sa redecorezi:

 

1. Foloseste decoratiuni

Copiii vad lumea prin alti ochi decat noi. Tu poate vezi doar o niste lumini, dar el vede un taram magic. Poti alege elemente de decor cum ar fi niste stelute pentru tavan care stralucesc in intuneric sau o ghirlanda de lumini pe care sa o pui pe peretele de langa pat. Ofera-le cateva lumini pentru un aspect placut si care nu sunt deloc costisitoare, iar el iti va oferi in schimb o galaxie de aventuri si idei.

 

2. Ofera-i destul spatiu pentru depozitare


                               COMODA MONTES                                       SPATIU DEPOZITARE PENTRU PAT

 

Asigura-te ca are destul spatiu in care sa isi tina obiectele personale, intrucat copiii tind sa aiba destul de multe haine, jucarii si inclusiv carti. Acest lucru il va ajuta sa isi tina lucrurile organizate, astfel incat sa aiba de fiecare data spatiul necesar pentru a se juca, fiind, totodata, un ajutor si pentru tine, pentru ca va fi mult mai usor sa mentintii camera ordonata. Iar o camera ordonata este intotdeauna o camera spatioasa.

 

3. Adauga textura

 

 

 

 


COLECTIA PIRATE

 

 

 

Probabil aruncand un ochi la colectiile noastre de mobilier pentru copii, te-ai intrebat ce face camera sa para atat de inedita. Pe langa mobilierul atent ales pentru a-i crea copilului tau cea mai buna experienta cand vine vorba de camera sa, textura este un element important pe care nu trebuie sa il neglijezi. Adauga textura atunci cand vine vorba de culori si jucati-va impreuna cu modelele peretilor. Este un truc adesea folosit de catre designerii de interior atunci cand decoreaza camerele de copii, intrucat este o unealta ce confera unicitate camerei.

 

 

4. Ofera-i un loc de evadare


FOTOLIU COMFORT

 

La fel ca noi, copilul tau are nevoie de un spatiu de evadare in care sa se relaxeze si in care poate lua o pauza atunci cand isi doreste. Amenajeaza-i in coltul camerei un loc confortabil in care acesta poate sta, fiind si o modalitate buna de a-l incuraja sa descopere placerea cititului. Poti oricand  adauga un fotoliu si o masuta care sa completeze restul mobilierului sau construieste-i un fort folosind perne si un baldachin. Cu siguranta va deveni partea lui preferata din camera.

 


 

 

 

 

 


Abonare
Newsletter
Ghid de cumpărături: Cum alegi mobila de lemn pentru exterior
BLOG
Mobilierul de exterior confecționat din lemn este o alegere foarte populară printre toți posesorii de curte pentru că este un material durabil, rezistent și care oferă un aspect mai cald decât metalul.
CONTACT
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara:
Luni - Vineri: 10:00-19:00, Sambata: 10:00-14:00
Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2021 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate